EU PROJEKTI

Proširenje proizvodnih kapaciteta obrta Kandelica
Naziv projekta:
Proširenje proizvodnih kapaciteta obrta Kandelica

Kratki opis Projekta: 
Projekt doprinosi rješavanju problema manjka konkurentnosti hrvatskih MSP te manjku mogućnosti ulaganja u proizvodne kapacitete koji bi znatno unaprijedili poslovanje i zapošljavanje. Projekt predstavlja investiciju koja će MSP RH učiniti konkurentnijim na domaćem, europskom i međunarodnom tržištu.  

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Specifični ciljevi su razvoj poduzeća kroz ulaganje u opremu i proizvode, plasiranje asortimana i inovativnog proizvoda na tržište te rast prihoda povećanim proizvodnim kapacitetom. Navedeno će se ostvariti realizacijom projekta te zapošljavanjem potrebnog stručnog kadra.
 

Ukupna vrijednost projekta: 356.534,20 HRK
EU sufinanciranje projekta: 300.000,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta (od-do): 25.07.2017.- 25.07.2018.
Kontakt osoba za više informacija: Nikica Nežić
e-mail: info@collectiv.eu
tel: +385 51 450 147
Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr
Ovaj projekt sufinancirala je Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
ovo je crta koja razdvaja dva teksta u bijeloj boji
Vaučer za novo pakiranje proizvoda brenda Collectiv obrta Kandelica
Naziv projekta:
Vaučer za novo pakiranje proizvoda brenda Collectiv obrta Kandelica
Kod projekta: KK.03.2.2.03.0162.
 
Naziv specifičnog cilja:
Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika

 
Opis projekta:
Idejno i izvedbeno inovativno rješenje pakiranja koje će nastati kao rezultat suradnje MSP i stručne podrške i tehničkog znanja ZIO čime će se riješiti problem zastarjelog i nedovoljno učinkovitog prezentacijskog modela gotovog proizvoda. Standardno rješenje koje se trenutno primjenjuje ne zadovoljava kriterije kupace, ekološki je neprihvatljivo, neatraktivno i zastarjelo. Novim dizajnom i novim prezentacijskim alatom (ambalažom) ciljne skupine, krajnji kupci i u b2b i b2c modelu, na raspolaganju će imati novi inovativni proizvod.
Cilj projekta:
U projektu će se testirati i ispitivati uz pomoć stručnih tehničkih znanja idejna rješenja prototipa višenamjenske ambalaže koje je istovremeno zanimljiva, svojim dizajnom privlačna i kreativna, praktična i jednostavna za rukovanje te stopljena s brendom Collectiv. Glavni cilj je razviti rješenje koje je inovativno te sadrži ekološki aspekt proizvodnje. Dizajn ambalaže uvelike utječe na prodaju proizvoda stoga sam investitor želi dizajn premium izgleda koji će stvoriti emotivnu povezanost s linijom nakita te izboriti konkurentsku prednost na kompetitivnom i inovativnom tržištu. 
Rezultati projekta:
Projektom će se značajno unaprijediti poslovanje jer će krajnji inovativni proizvod koji nastaje kao rezultat projekta biti značajno poboljšanje postojećeg proizvoda gdje će se zastarjeli i tržišno neprihvatljiv proizvod značajno unaprijediti što predstavlja novost i za obrt Kandelica i za tržište.

Naziv poziva:
Inovacijski vaučeri za MSP-ove
Kod poziva: KK.03.2.2.03 - inačica 5

Razdoblje provedbe projekta (od-do): 25.11.2020.- 22.01.2021.

Ukupna vrijednost projekta: 105.000,00 HRK

EU sufinanciranje projekta: 73.500,00 HRK

Kontakt osoba: Nikica Nežić

e-mail: info@collectiv.eu

 tel: +385 51 450147

Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr
Copyright © 2021 Collectiv, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.