Osim što je preslatka, naša je ovca šarena, pametna i znatiželjna. Život je započela kao dizajn za majice, ali jedinstveni karakter ovce izvrsno se uklapa u naš lijepi, nježni nakit.

Iako naša ovca može dijeliti isti oblik i značajke kao i ostale njezine vrste, ona nije sljedbenica, već vođa. Prkosi svim dosadašnjim pretpostavkama o svom karakteru. Njezin moto je 'širiti dobrotu i plemenitost u najtežim vremenima'. Kroz povijest su ovce bile simbol odanosti, bogatstva i čistoće, ali naša ovca je više od toga. Ona predstavlja kreativnost, znatiželju i ambiciju. Ona zna tko je i što želi.

Collectiv ovca je snažna, pametna, smiješna i uvijek dovodi u pitanje društvene norme. Ona gleda naprijed u daljinu. Njezine naočale nikada nisu daleko jer joj pomažu steći novu perspektivu. Iznad svega, pršti bojom.
Copyright © 2024. Collectiv | Jewelry shop, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.