BRAND

 

 

Otkrijte Čar Jadrana s COLLECTIV Nakitom

Dobrodošli u svijet COLLECTIV-a, gdje se strast prema moru, ljetu i nautici pretvara u izuzetne komade nakita. S ponosom predstavljamo brend s više od 20 godina tradicije, čiji su dizajneri posvećeni stvaranju nakita koji odražava ljepotu i duh Jadranskog mora. Naše kolekcije, inspirirane suncem, morem i mediteranskim načinom života, savršen su suvenir za sve koji žele zadržati uspomenu na nezaboravno ljeto provedeno na Jadranu.

Svaki komad našeg asortimana je pažljivo dizajniran i većinom proizveden u Hrvatskoj, koristeći raznolike materijale visoke kvalitete kao što su špaga, koža, keramika, staklo, biseri, koralji, srebro 925 i kirurški čelik. Naš nakit dolazi u različitim završnim obradama, od mat brušenog izgleda do sjajnih i popularnih gold i rose gold varijanti, nudeći za svakoga ponešto.

Zaronite u naše morske i nautičke kolekcije i pronađite svoj savršeni komad nakita koji će vas uvijek podsjećati na čaroliju i ljepotu Jadrana. COLLECTIV nije samo nakit, to je priča koju nosite sa sobom.

Naš nakit

U COLLECTIV-u, posvećeni smo stvaranju nakita koji nije samo estetski privlačan, već i siguran i zdrav za svakodnevno nošenje.

Svaki komad našeg asortimana dizajniran je u našem studiju a završna obrada većine kolekcija odrađena je u Hrvatskoj koristeći isključivo materijale visoke kvalitete kao što su biseri, koralji, srebro 925 i kirurški čelik, špaga, koža, keramika, staklo.

Posebno smo ponosni na činjenicu da su sve metalne komponente naših proizvoda izrađene od hipoalergenog nehrđajućeg čelika 316L, koji je poznat po svojoj izdržljivosti i kompatibilnosti s osjetljivom kožom.

Naš nakit je prošao sve potrebne zdravstvene testove i potvrđeno je da ne sadrži štetne razine elemenata poput olova, nikla i kadmija, što ga čini idealnim izborom čak i za osobe sklone alergijama. Također, svi elementi od bisera, koralja i poludragog kamenja su organski i testirani su na autentičnost i sigurnost.

Za dodatnu sigurnost i transparentnost, sve rezultate naših testiranja možete detaljno pregledati skeniranjem priloženog QR koda. S COLLECTIV nakitom, možete biti sigurni da nosite proizvode koji su ne samo prekrasni, već i zdravi za vašu kožu i sigurni za svakodnevno nošenje.
 

Naziv projekta: 

Vaučer za izradu projekta inovativnih modularnih izložbeno - prodajnih stalaka obrta Kandelica - faza 1

Opis projekta:

Zbog sve većih zahtjeva na tržištu obrt Kandelica je ovim projektom izradila idejna rješenja inovativnih modularnih izložbeno - prodajnih stalaka a s prethodno  unaprjeđenjenim pakiranjem dodatno stvorila fuziju između proizvoda i izložbeno prodajnih stalaka i stvorila poveznicu s brendom a istovremeno sačuvala izvornost ali i jedinstvenost same dizajnerske linije.

Cilj projekta:

Glavni cilj je bio razviti idejna rješenja prototipa modularnih izložbeno - prodajnih stalaka koja su inovativna i modularna s posebnim naglaskom na ekološki aspekt proizvoda. S obzirom da dizajn stalaka uvelike utječe na prodaju proizvoda obrt Kandelica je s ovim projektom ostvario dizajn premium izgleda koji je pojačao povezanost izlaganja s linijom nakita i time će izboriti konkurentsku prednost na kompetitivnom tržištu.

Rezultati projekta:

Primjena inovativnih rješenja uvela se u standardne procedure obrta Kandelice, koja je i do sada bila usmjerena na praćenje tržišnih trendova te ih je vrlo uspješno integrirala u poslovne procese tekućeg poslovanja. Ovaj projekt je nastavak i ujedno slijedeći korak u razvoju poslovanja i proizvoda obrta.

 

______________________________________________________________________ 

Naziv poziva: Inovacijski vaučeri za MSP-ove

Kod poziva : KK.03.2.2.03 - inačica 5

Naziv specifičnog cilja: Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika

Ukupna vrijednost projekta: 107.000,00 HRK

EU sufinanciranje projekta: 74.900,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 22.02.2021 god. - 27.04. 2021 god.

Kontakt osoba: vl. Nikica Nežić, e-mail: info.kandelica@gmail.com

Projekt je sufinancirala Europska unija iz: Europski fond za regionalni razvoj

www.strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/inovacijski-vauceri-za-msp-ove/


Prikaži više
Copyright © 2024. Collectiv | Jewelry shop, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.