EU PROJEKTI

ovo je crta koja razdvaja dva teksta u bijeloj boji

JAVNI POZIV: Sufinanciranje razvoja komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluga zaklade FIPRO

Naziv inovacije
Sustav za bežičnu inventuru proizvoda na udaljenim prodajnim lokacijama

Naziv mjere:
Sufinanciranje razvoja komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluga i poticanja razvoja poduzetništva na području grada Rijeke .
JAVNI POZIV: Sufinanciranje razvoja komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluga zaklade FIPRO


Opis inovacije:
Sustav predstavlja inovaciju poslovnih procesa, koja se temelji na razvoju inovativnog izložbenog stalka s ugrađenim sastavom za bežičnu inventuru artikala na udaljenim prodajnim lokacijama, odnosno tehnološko rješenje za digitalizaciju i optimizaciju logističkih procesa proizvodnih poduzeća. 


Cilj i rezultati inovacije:
Nova digitalna metoda temeljena na stalcima s ugrađenim RFID čitačima koja obuhvaća tehnike, opremu i softver za izvorne inpute, raspored zaliha i isporuku konačnih proizvoda, pri čemu će se identifikacija artikala na terenu vrši bežičnim putem direktno od strane proizvođača – omogućuje se praćenje svakog pojedinačnog artikla od trenutka ulaska na skladište do trenutka prodaje tj. izlaska iz trgovine komisionara (v. prilog ''tehnički opis sustava''). Novost je istaknuta u potpunoj autonomiji sustava koja bi eliminirala utjecaj informatičkog, energetskog i ljudskog faktora utjecaja maloprodajnih partnera na pravovremenu i preciznu evidenciju artikala dobavljača na terenu. Projektom će se značajno unaprijediti poslovanje jer će krajnji inovativni proizvod biti inovacija i za obrt Kandelicu i za tržište koji se temelji na istraživanjima i individualnom pristupu, odnosno zamjeni postojećih logističkih procesa proizvodnih poduzeća a razina tehnološke spremnosti proizvoda po završetku projekta nalaziti će se u fazi TRL 8. .Razdoblje provedbe inovacije (od-do): 20.09.2021.- 20.03.2022.
Ukupna vrijednost potpore: 50.000,00 HRK
Kontakt osoba: Nikica Nežić
e-mail: info@collectiv.eu
 tel: +385 51 450147

 

Više informacija na: http://fipro.hr/

ovo je crta koja razdvaja dva teksta u bijeloj boji
Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Inovacijski vaučeri za MSP-ove"
Naziv projekta:

Vaučer za novo pakiranje proizvoda brenda Collectiv obrta Kandelica
Kod projekta: KK.03.2.2.03.0162.

 
Naziv specifičnog cilja:
Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika

 
Opis projekta:
Idejno i izvedbeno inovativno rješenje pakiranja koje će nastati kao rezultat suradnje MSP i stručne podrške i tehničkog znanja ZIO čime će se riješiti problem zastarjelog i nedovoljno učinkovitog prezentacijskog modela gotovog proizvoda. Standardno rješenje koje se trenutno primjenjuje ne zadovoljava kriterije kupace, ekološki je neprihvatljivo, neatraktivno i zastarjelo. Novim dizajnom i novim prezentacijskim alatom (ambalažom) ciljne skupine, krajnji kupci i u b2b i b2c modelu, na raspolaganju će imati novi inovativni proizvod.
 
Cilj projekta:
U projektu će se testirati i ispitivati uz pomoć stručnih tehničkih znanja idejna rješenja prototipa višenamjenske ambalaže koje je istovremeno zanimljiva, svojim dizajnom privlačna i kreativna, praktična i jednostavna za rukovanje te stopljena s brendom Collectiv. Glavni cilj je razviti rješenje koje je inovativno te sadrži ekološki aspekt proizvodnje. Dizajn ambalaže uvelike utječe na prodaju proizvoda stoga sam investitor želi dizajn premium izgleda koji će stvoriti emotivnu povezanost s linijom nakita te izboriti konkurentsku prednost na kompetitivnom i inovativnom tržištu. 
 
Rezultati projekta:
Projektom će se značajno unaprijediti poslovanje jer će krajnji inovativni proizvod koji nastaje kao rezultat projekta biti značajno poboljšanje postojećeg proizvoda gdje će se zastarjeli i tržišno neprihvatljiv proizvod značajno unaprijediti što predstavlja novost i za obrt Kandelica i za tržište.

Naziv poziva:
Inovacijski vaučeri za MSP-ove
Kod poziva: KK.03.2.2.03 - inačica 5Razdoblje provedbe projekta (od-do): 25.11.2020.- 22.01.2021.
Ukupna vrijednost projekta: 105.000,00 HRK
EU sufinanciranje projekta: 73.500,00 HRK
Kontakt osoba: Nikica Nežić
e-mail: info@collectiv.eu
tel: +385 51 450147Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr

ovo je crta koja razdvaja dva teksta u bijeloj boji

Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Inovacijski vaučeri za MSP-ove"

Naziv projekta: 

Vaučer za izradu projekta inovativnih modularnih izložbeno - prodajnih stalaka obrta Kandelica - faza 1


Opis projekta:
Zbog sve većih zahtjeva na tržištu obrt Kandelica je ovim projektom izradila idejna rješenja inovativnih modularnih izložbeno - prodajnih stalaka a s prethodno  unaprjeđenjenim pakiranjem dodatno stvorila fuziju između proizvoda i izložbeno prodajnih stalaka i stvorila poveznicu s brendom a istovremeno sačuvala izvornost ali i jedinstvenost same dizajnerske linije.


Cilj projekta:
Glavni cilj je bio razviti idejna rješenja prototipa modularnih izložbeno - prodajnih stalaka koja su inovativna i modularna s posebnim naglaskom na ekološki aspekt proizvoda. S obzirom da dizajn stalaka uvelike utječe na prodaju proizvoda obrt Kandelica je s ovim projektom ostvario dizajn premium izgleda koji je pojačao povezanost izlaganja s linijom nakita i time će izboriti konkurentsku prednost na kompetitivnom tržištu.


Rezultati projekta:
primjena inovativnih rješenja uvela se u standardne procedure obrta Kandelice, koja je i do sada bila usmjerena na praćenje tržišnih trendova te ih je vrlo uspješno integrirala u poslovne procese tekućeg poslovanja. Ovaj projekt je nastavak i ujedno slijedeći korak u razvoju poslovanja i proizvoda obrta.Naziv poziva: Inovacijski vaučeri za MSP-ove
Kod poziva : KK.03.2.2.03 - inačica 5
Naziv specifičnog cilja: Poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika
Ukupna vrijednost projekta: 107.000,00 HRK
EU sufinanciranje projekta: 74.900,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 22.02.2021 god. - 27.04. 2021 god.
Kontakt osoba: vl. Nikica Nežić, e-mail: info.kandelica@gmail.comProjekt je sufinancirala Europska unija iz: Europski fond za regionalni razvoj


Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr

ovo je crta koja razdvaja dva teksta u bijeloj boji
Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) -2

Naziv projekta:
Nabava IKT za poboljšanje konkurentnosti 

Kratki opis Projekta: 
Projekt je ulaganjem u nabavku novog programskog rješenja unaprijedio poslovne procese nabave, prodaje, financija, upravljanja rizicima i proizvodnje a nabavljena oprema će omogućiti da se sve to odvija neometano i uz makismalne koristi od novog rješenja. Na ovaj će način poslovni procesi društva biti optimizirani, poslovne funkcije će se integrirati, organizacija rada biti će učinkovitija dok će interakcija s klijetima i dobavljačima biti poboljšana što će rezultirati povećanjem konkurentnosti.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Specifični ciljevi su razvoj poduzeća kroz ulaganje u poslovni sustav i opremu. S obzirom da je poslovanje bazirano na proizvodnji vlastitih proizvoda optimizirani su i usklađeni poslovni procesi ključni za daljnji razvoj i uspjeh obrta. Projekt će direktno priodnijeti ostvarenju svrhe poziva a to je jačanje tržišne pozicije obrta, povećanje konkurentnost i učinkovitost poslovanja primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije.


Ukupna vrijednost projekta: 1.263,625,00 HRK
EU sufinanciranje projekta: 657,085,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta (od-do):01.09.2020.- 01.07.2021.
Kontakt osoba za više informacija: Nikica Nežić
e-mail: info@collectiv.eu


Ovaj projekt sufinancirala je Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.tel: +385 51 450 147


Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr

ovo je crta koja razdvaja dva teksta u bijeloj boji
Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga „E-impuls“

Naziv projekta:

Proširenje proizvodnih kapaciteta obrta Kandelica


Kratki opis Projekta: 
Projekt doprinosi rješavanju problema manjka konkurentnosti hrvatskih MSP te manjku mogućnosti ulaganja u proizvodne kapacitete koji bi znatno unaprijedili poslovanje i zapošljavanje. Projekt predstavlja investiciju koja će MSP RH učiniti konkurentnijim na domaćem, europskom i međunarodnom tržištu.  

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Specifični ciljevi su razvoj poduzeća kroz ulaganje u opremu i proizvode, plasiranje asortimana i inovativnog proizvoda na tržište te rast prihoda povećanim proizvodnim kapacitetom. Navedeno će se ostvariti realizacijom projekta te zapošljavanjem potrebnog stručnog kadra.


Ukupna vrijednost projekta: 356.534,20 HRK
EU sufinanciranje projekta: 300.000,00 HRK
Razdoblje provedbe projekta (od-do): 25.07.2017.- 25.07.2018.
Kontakt osoba za više informacija: Nikica Nežić
e-mail: info@collectiv.eu
tel: +385 51 450 147


Više informacija na: http://www.strukturnifondovi.hr
ovo je crta koja razdvaja dva teksta u bijeloj boji
Copyright © 2024. Collectiv | Jewelry shop, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.