BRAND

Brinemo o prirodi - projekt u izradi
 

Naš obrt već duže razvija sustav koji se oslanja na zelene tehnologije i kružno gospodarstvo. Budući da naši kupci vole kopnene i morske životinje, jedna od glavnih maskora brenda je i ovca. Kako bismo doprinjeli njihovoj zašititi, osmislili smo RFID sustav kojega je prepoznao i nagradio FIPRO. Sustav služi za bolje praćenje zaliha koja bi omogućila optimalnu proizvodnju, manje zalihe artikala za koje tržište ne pokazuje interes, manja potrošnja goriva distributera, jer bi broj obilazaka radi kontrole robe na zalihi bio znatno manji tj. nepotreban. 

U nastavku možete vidjeti primjer zelene tehnologije, odnosno naljepnica koji su dizajnirani kao dio našeg kružnog poslovnog sustava. Na ovaj način se istovremeno štiti okoliš i smanjuje količina otpada.

 

 

 

Povijest branda

Brend COLLECTIV je osnovan 1995. godine na vrijednostima zajedništva, ljubavi i tolerancije. Ove vrijednosti su ono što je naš osnivač znao da je svijetu uvijek potrebno. Inspiracija je došla iz Životinjske farme Georgea Orwella i hrvatske spisateljice basni Ivane Brlić Mažuranić. Obojica ovih pisaca komentirali su društvo u kojem su živjeli posredstvom personifikacije životinja i to je nešto što je naš osnivač htio isprobati. Time je otkrio strast prema crtanju životinja s ljudskim obilježjima i karakteristikama. S vremenom su ilustracije životinja našeg osnivača udahnule život, kada su postale predmet pametnog dizajna proizvoda i od njih su nastali prekrasni komadi nakita koji je započeo Collectiv.

Životinje su društvene, tolerantne, raznolike i mnogo više prihvaćaju razliku od mnogih ljudi. O tome se radi u Collectivu i zato ćete i danas u našoj kolekciji pronaći mnoge privjeske za životinje.

Nalazimo se pod veličanstvenim suncem Mediterana i zbog toga se naša filozofija vrti oko življenja sa strašću, društvenom tolerancijom i toplom energijom. Naš nakit je uniseks i nastoji uključiti sve, bez obzira na vaš spol, podrijetlo ili stil. Collectiv je tim divnih raznolikih umova koji su se okupili kako bi propovijedali univerzalnu ljubav i toleranciju kroz naš jedinstveni nakit.Naš nakit

Izrađen s najvećom ljubavlju i pažnjom, Collectiv nakit prekrasno je jedinstven u dizajnu. Kvaliteta materijala koje koristimo jamči dugovječnost i pruža vam zadovoljstvo nositi ove zapanjujuće komade iz godine u godinu.

Dizajnirane i ručno izrađene u EU pronaći ćete zbirke bisera, srebra 925, stakla i nehrđajućeg čelika 316L u nekoliko prekrasnih završnih obrada. Od osnovnog mat brušenog do sjajnog srebrnog efekta, kao i varijante crne, zlatne i ružičaste boje.

Naš nakit je prošao sve zdravstvene testove i ne sadrži štetne razine elemenata poput pluma, kadmija ili nikla. Sve metalne komponente Collectiv proizvoda izrađene su od hipoalergenog nehrđajućeg čelika 316L.

Svi naši komadi prolaze kontrolu kvalitete prije prodaje i otpreme. Ručno su izrađene prema vlastitom dizajnu u našem studiju u gradu Rijeci, Hrvatska.

Logo

Copyright © 2024. Collectiv | Jewelry shop, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.